TalentBoost – utveckla och behåll rätt medarbetare

TalentBoost_woman TalentBoost

Optimerad kompetens – nyckeln till ökad lönsamhet

TalentBoost leder bland annat till:

• Rätt person på rätt plats
• Ökad energi inom verksamheten
• Positiv och presterande personal
• Ökad lönsamhet
• Mindre ”skitsnack”
• Ovärderlig exit-information fångas upp
• Företaget stärker sin position som bra arbetsgivare

Om du som arbetsgivare arbetar konsekvent och metodiskt för att skapa utvecklingsmöjligheter för dina medarbetare får du garanterat ett försprång gentemot dina konkurrenter. Dels blir företaget ett mer attraktivt ställe att jobba på, vilket gör det lättare att rekrytera, samtidigt som du också skapar förutsättningar för att behålla och utveckla den personal du redan har. TalentBoost är en helt ny talent development-tjänst från Dialogue som kan fungera som en viktig pusselbit i företagets arbete med att utveckla och peppa sina talanger, men också hjälpa omotiverade medarbetare att våga ta steget att lämna företaget – ett scenario som lönar sig för både individen och dig som arbetsgivare.

Så här går det till

Så snart företaget har tecknat avtal med Dialogue är det fritt fram för medarbetarna själva att ta kontakt med oss och boka in ett första samtal. (Totalt antal samtal per anställd och år är 3 st. All konsultation sker via telefon). Under det inledande samtalet lägger vi upp en individuell plan för att hantera de frågor som känns mest aktuella och meningsfulla. Genom att kombinera coachning, rådgivning och vägledning möter vi individen på bästa sätt och når också ett snabbt resultat.

Målet

Målsättningen är att boosta medarbetarens motivation och egna drivkraft för att skapa en förändring som leder till att personen i frågas fulla potential ska komma till användning.

Läs med i denna PDF

 

TalentBoost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *